Ova stranica je nekad počinjala ovako:

Ja sam Jelena, frilens pisac; to znači da zarađujem za život pisanjem tekstova na internetu, i mogu da kažem da baš lepo živim.

Može i ovako je nastao pre svega iz želje da približim ovaj posao ljudima odavde – onima koji prvi put čuju za to, onima koji su probali i nisu se snašli, onima koji žele da rade a ne znaju kako da počnu ili kako da napreduju.

2013, kada sam pokrenula blog, to je bilo tako, i dugo je tako i ostalo.

U međuvremenu se promenilo dosta stvari, uključujući i moja interesovanja i prioritete među kojima je prvo mesto zauzelo bavljenje mogućnostima autentičnog marketinga.

Od 2017. intenzivno radim sa ljudima koji žele da svoje znanje i iskustvo pretoče u karijeru koja je u skladu sa njihovim vrednostima, i da to iskomuniciraju kroz svoj marketing. Na engleskom postoji zgodan izraz za takve ljude, purposeful entrepreneurs (na srpskom još nisam našla odgovarajući).

Kroz iskustva sa njima razvila sam proces koji sam nazvala Cracking your authentic brand o kojem više pišem na blogu na engleskom, te je već neko vreme moj primarni fokus na:

  • Ličnom brendingu
  • Kreiranju autentičnog ekspertskog bloga
  • Kreiranju idealne karijere za ljude sa ekspertskim znanjem.

Tekstove namenjene web piscima koji su napisani u periodu 2013-2016. možete i dalje pronaći na blogu pod kategorijom Arhiva.